Ik ben afgestudeerd als fotograaf sedert juni 2020. Als puber experimenteerde ik samen met mijn vriendin om posterfoto’s te nemen. Tijdens mijn leven vond ik het belangrijk om al mijn foto’s zorgvuldig te presenteren in een album.

Zes jaar geleden kreeg ik met Kerst een spiegelreflexcamera. Omdat ik niet vlot met het toestel kon werken, schreef ik mij in CVOSG Brugge in voor de module A. De cursus boeide mij en ik besloot om ermee verder te gaan. Ik volgde nadien nog de modules foto analyse, lightroom, fotoshop , foto mens, foto ruimte, foto materie om dit jaar te eindigen met een portfolio.

Ik wil mij vooral focussen op het maken van mooie portretten, communiefotografie en feestreportages. Het is leuk om met mensen kennis te maken en hun mooiste blik in beeld te brengen. Mijn echtgenoot Patrick Degrieck is actief als deejay (www.djgoodvibrations.be) en in de toekomst wil ik hem vergezellen om de feestende mensen in beeld te brengen. Voor mijn dertigste huwelijksverjaardag kreeg ik van hem een full frame camera. Ik kijk er naar uit om er tegenaan te gaan!

Camera : Full frame Canon 5D Mark IV